Feed Komentari

Kako se brzo riješiti čireva na koži

 

POSLUŠAJTE ISKUSTVO OSOBE KOJA JE DIJELILA VAŠU BOL:

“Moj suprug koristi kremu za potkožne čireve da brže sazriju i izađe gnoj. Jako je zadovoljan. ”
- Ksenija Habek

Pročitajte još ovakvih svjedočanstava klikom ovdje. Ako želite kupiti Lion-M kremu koju je koristio gosp. Habek za uspješno rješavanje čireva na koži, kliknite ovdje.

Čir na koži je rana koju prati raspadajuće okolno tkivo. Čir na koži često izgleda kao upaljeno tkivo sa crvenim obrubom.

Mogu izgledati kao otvoreni, zaobljeni krateri, sa slojevima kože koji su propali. Koža oko čira može biti crvena, natečena i osjetljiva. Bol može biti prisutna i na područjima oko čira, a postoji i mogućnost iscjedka.

Ponekad se može činiti kako treba cijela vječnost kako bi se čir uklonio s kože. U medicinskim terminima, čir koji traje do 12 tjedana naziva se akutnim, sve preko toga je kronično.

Čir se razvija u nekoliko stadija

Želite zdravu kožu?

Želite zdravu kožu?


Razvijaju se u stadijima, prvi stadij prati crvenilo kože s mekanim podkožnim tkivom. Drugi stadij donosi veću oteklinu, te gubitak vanjskih slojeva kože. U trećem stadiju koža može odumirati duboko u srcu čira, pa čak i mast ispod kože može postati vidljiva. U četvrtom stadiju, dolazi do još dubljeg odumiranja potkožnog tkiva, pa čak dolazi i do izlaganja samog mišića. U ozbiljnijim slučajevima čir može napredovati i do kosti, uzrokovati njeno uništenje, pa čak i sepsu zglobova.

Kronični čirevi

Kod kroničnih čireva, bol je dio svakodnevnice. Većina ljudi bol osjeća i danju i noću. S vremenom, ovaj tip čireva donosi još jače bolove, pa čak i neugodan miris i daljnji raspad rane, umjesto zacjeljivanja.
Venski čirevi mogu se pojaviti na donjim dijelovima noge, iznad lista, ili na zglobu stopala. Često može uzrokovati oticanje nogu. Prije nastanka pravog čira, simptomi mogu biti tamno crvena ili ljubičasta koža, zadebljanje, suhoća i svrbež.

Čirevi se također mogu pojaviti na obrazima, jeziku, na unutarnjem dijelu usana, i nepcu.

Kako se brzo riješiti čireva na koži?

Obično, čirevi na koži jako dugo traju. Ono što je važno, jest držati ranu čistom da ne dođe do infekcije. Treba i ukloniti bilo koju vrstu iscjedka, ako ga ima. Ranu treba održavati vlažnom. Za sprječavanje infekcije doktor će vam vjerojatno prepisati određenu vrstu antibiotika.

Ono što smo naučili kroz naše bogato iskustvo, jest da se zacjeljivanje čireva značajno ubrzava mazanjem kremom Lion-M. Ova krema je potpuno prirodna, nema konzervansa, bojila, parfema ni deterdženata. Iskustva naših kupaca su upravo čudesna, i kažu da im je Lion-M krema zaliječila dugotrajne čireve u rekordnom roku.

Lion-M krema može početi zacjeljivati vaše čireve već za dva dana, ako ju naručite odmah u našem online dućanu, i to klikom ovdje.

Comments are closed.