Feed Komentari

Kako se brzo i zauvijek riješiti hemeroida

 

POSLUŠAJTE ISKUSTVO OSOBE KOJA JE DIJELILA VAŠU BOL:

“Koristimo u obitelji ovu zaista čudesno ljekovitu kremu za mnoge tegobe, a naročito za rješavanje hemeroida. Hvala jer znamo za nju!”
- Nada Lilitić, Zagreb

Pročitajte još ovakvih svjedočanstava klikom ovdje. Ako želite kupiti Lion-M kremu koju je koristila gđa. Nada za uspješno rješavanje hemeroida, kliknite ovdje..

U sljedećim recima u nekoliko minuta objasnit ćemo vam kako nastaju hemerodi, koji su simptomi, te kako ih uočiti i riješiti ih se brzo i zauvijek.

SIMPTOMI

Hemeroidi dolaze sa nekoliko simptoma:

  • krvarenje (krv svjetlije boje)
  • svrbež i iritacija
  • teži bolovi i nelagoda u analnom području
  • kvržice u predjelu anusa, koje mogu biti vrlo malene i nježne
  • iscjedak na donjem rublju

Općeprihvaćeno je mišljenje kako su hemeroidi nešto poput proširenih vena na nogama, no to nije slučaj.

Analni kanal podstavljen je s tri mekana, spužvasta podloška koji služe kao svojevrsno “brtvilo” za sprječavanje izlaska fekalija prije dolaska na zahod. Ovi podlošci prožeti su malenim cjevčicama napunjenima krvlju.

ŠTO SU ZAPRAVO HEMEROIDI

Hemeroid je zapravo mekana podstava koja se spustila niže po kanalu, zato što ju okolno tkivo nije držalo na mjestu dovoljno čvrsto. Kada se to dogodi, malene cjevčice se snažno napune krvlju, što dovede do oticanja. Kod prolaska fekalija, hemeroid može biti potisnut još niže niz analni kanal prema van, pa se zbog toga naziva vanjskim hemeroidom.

U medicinskim terminima, poznajemo tri vrste hemeroida:

  • prvog stupnja – nateknute podstave analnog kanala koje nikada ne izlaze van; bezbolne su
  • drugog stupnja – podstave su potisnute dolje prolaskom fekalija, ali se nakon prolaska vraćaju u prvobitni položaj
  • trećeg stupnja – potisnuti su prolaskom fekalija, ili su spušteni iz drugih razloga; ne vraćaju se u prvobitan položaj nakon prolaska fekalija

Ono što je važno znati jest, da mnogi stručnjaci vjeruju da ljudska bića dobivaju hemeroide zbog visokog tlaka u venama našeg tijela, zbog puke činjenice da stojimo uspravno.  Isto tako, posebno su učestali u trudnoći, zbog pojačanog pritiska koje stvara beba, kao i hormonalnih promjena.

KAKO SE RIJEŠITI HEMEROIDA ZAUVIJEK

Ako se zaista želite zauvijek riješiti hemeroida, i to potpuno prirodnim putem, garantirani način je primjena poznate Lion-M kreme. Kroz sto godina proizvodnje ove čudotvorne kreme, znamo jednu stvar koju su nam naši prijatelji rekli – Lion-M krema pomogla im je da se zauvijek riješe hemeroida. Aktivni sastojci moćnih biljaka u ovoj kremi s lakoćom smiruju upale, ublažavaju bolove, liječe dugogodišnja kronična stanja.

Kako ih se riješiti zauvijek? Redovitom primjenom Lion-M kreme na područje anusa. Ova krema je potpuno prirodna, bez konzervansa i sadrži nekoliko čudotvornih biljaka, a vrijedi spomenuti lavandu – moćnu i drevnu biljku koja trenutno ublažava bolove, i na duge staze liječi najširi spektar zdravstvenih problema, pa tako i hemeroide.

Kod jačih bolova zbog vanjskih hemeroida, mažite Lion-M kremom područje anusa dva puta dnevno, ujutro i navečer, i to tankim slojem. Budite uporni, i ne samo da će se hemeroidi brzo povući, nego i garantiramo rjeđe izbijanje novih slučajeva vanjskih hemeroida.

Lion-M kremu naručite klikom ovdje.

Comments are closed.