TRADICIONALNA RECEPTURA

Lion M krema nastajala je za potrebu mnogih ljudi, počevši od obitelji Bevanda. Prva ju je osmislila prabaka Matilda davnih 1920-ih, za upotrebu unutar same obitelji, kako bi se doskočilo brojnim upalama i zdravstvenim problemima. Receptura se prenosila generacijama, s kćeri na kćer, te došla i do sadašnje vlasnice Lion M Zdravlja, Verice.

Ipak, unatoč protoku gotovo cijelog stoljeća od prve uporabe kreme, cilj Lion M Zdravlja ostao je isti: omogućiti svakome pristupačno sredstvo uklanjanja raznih poteškoća, bazirano na tradicionalnoj recepturi, prirodnim sastojcima i iskustvu dosadašnjih korisnika.

WhatsApp Image 2019-09-02 at 14.31.52 (1) - Copy
WhatsApp Image 2019-09-02 at 14.32.46 (1)

PRIRODNI SASTOJCI

Lion M krema pripravlja se od sastojaka iz prirode koji su poznati po svom blagotvornom učinku. Ublažavanje boli, smanjivanje crvenila i upala samo su neki od njih, a zadovoljni korisnici ih već godinama navode kao primjere olakšanja raznih tegoba.

Sastojci se obrađuju prema tradicionalnoj recepturi, a važno je za izdvojiti lavandu, lovor i kamilicu kao posebno efektivne u rješavanju problema.