Feed Komentari

Rješite se lišajeva zauvijek i saznajte zašto vam obične kreme produžavaju agoniju

 

POSLUŠAJTE ISKUSTVO OSOBE KOJA JE DIJELILA VAŠU BOL:

“Kremu koristim za sve moguće povrede, rane i gljivice.”
- Stanislav

Pročitajte još ovakvih svjedočanstava klikom ovdje. Ako želite kupiti Lion-M kremu koju je koristio gosp. Stanislav za uspješno rješavanje gljivica (i lišajeva), kliknite ovdje.

Obične kreme protiv lišajeva vjerojatno će uništiti prirodni imunitet vaše kože – spriječite to danas!

Znate li da koža oboljelih od lišajeva ne proizvodi dovoljno ulja? Da stvar bude gora, hidratantne kreme koje preporučuju doktori sadrže deterdžente koji dodatno suše tu istu kožu. Takve kreme u sebi nemaju dovoljno ovlaživača, dok u isto vrijeme rade više štete nego koristi zbog deterdženta koji uništava prirodnu zaštitu kože.

Na ovu važnu činjenicu upozorio je dermatolog dr. Tony Bewley iz bolnice Barts Hospital, skrećući pažnju na pogrešne terapije pri liječenju lišajeva.

Što su zapravo lišajevi?


Lišajevi su zapravo gljivična infekcija kože i vlasišta, mogu se očitovati kao lišajevi na licu, na vratu, nogama, i sl. Kod kose ta infekcija se očituje kao ćelavo područje, dok se na koži mogu primjetiti crvenkaste ili sivkaste okrugle ljuskaste mrlje. Ono što je važno primjetiti, jest način širenja zaraze lišajevima. Kako se infekcija širi, rubovi mrlje postaju ljuskasti, a sredina postaje normalnog izgleda.

Što se tiče dobnih skupina, djeca prije puberteta su sklonija dobivanju lišajeva, a dječaci su još osjetljiviji od djevojčica.

Želite se brzo i zauvijek rješiti lišajeva? Čitajte dalje…

Aktivni sastojak lavande u Lion-M kremi

Aktivni sastojak lavande u Lion-M kremi

Svakako je dobro savjetovati se s liječnikom, jer postoji mogućnost da će vam propisati određene tablete, antifungicidne kreme, te tekućinu za vlasište ako je potrebno. Ono što je dokazano godinama korištenja Lion-M kreme, jest da je ona izuzetno učinkovita u rješavanju problema svih vrsta lišajeva, kroničnih, kratkotrajnih, te slučajeva koji se često ponavljaju. Zbog svojih prirodnih sastojaka, činjenice da ne sadrži nikakve parfeme, deterdžente niti konzervanse, idealna je za oporavak kože te ponovno stvaranje njezina prirodna imuniteta.

Ako liječi londonsku kugu, iziječiti će i lišaj na vašoj koži!

Aktivni sastojak lavande u Lion-M kremi smiruje upale i ublažava bolove vrlo brzo. Lavanda je poznata tisućama godina kao sastojak u liječenju najšireg spektra bolesti, a čak i u vrijeme londonske kuge korištena je kao zaštita od infekcije na način da su je ljudi stavljali ispod nosa i udisali njezin miris. Lion-M kremu možete naručiti odmah online klikom ovdje.

Želite li se dugoročno i na prirodan način rješiti lišajeva, toplo preporučamo Lion-M kremu kao kvalitetno rješenje. Naručiti ju možete u našem online dućanu odmah, klikom ovdje.

Comments are closed.