Tradicionalna receptura


Lion M krema nastajala je za potrebu mnogih ljudi, počevši od obitelji Bevanda. Prva ju je osmislila prabaka Matilda davnih 1920-ih, za upotrebu unutar same obitelji, kako bi se doskočilo brojnim upalama i zdravstvenim problemima. Receptura se prenosila generacijama, s kćeri na kćer, te došla i do sadašnje vlasnice Lion M Zdravlja, Verice.

Ipak, unatoč protoku gotovo cijelog stoljeća od prve uporabe kreme, cilj Lion M Zdravlja ostao je isti: omogućiti svakome pristupačno sredstvo uklanjanja raznih poteškoća, bazirano na tradicionalnoj recepturi, prirodnim sastojcima i iskustvu dosadašnjih korisnika.Krema Lion M

Prirodni sastojci


Lion M krema pripravlja se od sastojaka iz prirode koji su poznati po svom blagotvornom učinku. Ublažavanje boli, smanjivanje crvenila i upala samo su neki od njih, a zadovoljni korisnici ih već godinama navode kao primjere olakšanja raznih tegoba.

Krema Lion M

Sastojci se obrađuju prema tradicionalnoj recepturi, a važno je za izdvojiti lavandu, lovor i kamilicu kao posebno efektivne u rješavanju problema.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na newsletter i zgrabite popust

Unesite svoje podatke i od nas ćete dobiti automatizirani e-mail s kupon kodom za 5% popusta, kojeg možete iskoristiti u našem web shopu.

  ZDRAVLJE LION M d.o.o. (OIB: 67041994951)
  Adresa: Branimirova tržnica, 10000 Zagreb (uslijed korona virusa štand zatvoren do daljnjeg)
  Kontakti: vericalion-m@net.hr, +385913573333
  IBAN: HR6323400091110047501

   ZDRAVLJE LION M d.o.o.
   Košarica
   U košarici nema dodanih proizvoda :-(
   Nastavite s kupovinom
   0
   Lista želja 0
   Lista želja Nastavi