O nama

Lion M krema

Krema Lion M nastala je kad je moj tata još kao dječak obolio, zapravo ruka mu se počela sušiti i doktori su je htjeli amputirati. Tada mu je njegova baka, moja prabaka obećala napraviti jednu mast kojom će se mazati. Tako je i bilo. Ne znam da li je ona tada znala koliko kvalitetnu i super mast radi, ali znam da su mu mazali ruku i previjali.

 

Moja baka je pričala mojoj mami da mu je jako puno gnoja izašlo iz ruke. Tati je ozdravila ruka, ali mu je ostao trajni ožiljak na mjestu gdje je gnoj izlazio.

 

Dalje se mast nije tako često koristila, osim ako je postojala neka prijeka potreba .

 

Tako ju je koristio moj stric kad mu je dlaka urastala u kičmu zbog čega je trebao ići na operaciju. Tada ga je njegova mama, a moja baka jedva nagovorila da koristi kremu dok čeka operaciju. Nakon nekog vremena korištenja, uistinu, krema je izvukla uraslu dlaku koja je bila velika tipa 20 cm.

 

Recept kreme je moja prabaka prenijela na baku, baka na moju mamu, a mama na mene. 🙂

 

Od početka, mama je pravila kremu i poklanjala ju prijateljicama te svima onima koji su je tražili i za koga bi smatrala da bi mu mogla koristiti. Nakon nekog vremena potražnja je toliko porasla da nije financijski mogla izdržati poklanjanje kreme pa su joj poznanici savjetovali da radi i prodaje kremu.

 

Tako smo počeli….

 

Upotreba Lion M kreme nastajala je kroz upotrebu mnogih ljudi. Stoga sve što navodimo da pomaže, zapravo je iskustvo naše i naših klijenata.

 

Znali smo da je potpuno sigurna, odnosno kod njezinog korištenja nema nikakvih nuspojava.

Volim reći ljudima, u najgorem slučaju, sve će ostati kako je i bilo.

Iskustva kupaca

Pročitajte što kažu ljudi koji koriste Lion M kremu.

Dragica Gajski

"Trošim Lion M za ranicu i za sve prehlade i protiv upale.”

Katica Novaković

"Izlječila sam upale, prehlade i opekline”

J.N., Rijeka

"Kremu koristimo za liječenje hemeroida, astme, osipa i puno toga drugog.”

Zatvori