Koža

Koža je najveći organ na ljudskom tijelu koji pokriva njegovu cijelu površinu. Nekako tako bi započeli serijal članaka o koži, problemima koji ju često pogađaju te načinu brige o našem tenu, kako bi se što bolje pripremili za predstojeće hladnije vrijeme koje se najčešće zna odraziti na našoj koži. Koža je takozvani „vanjski pokrov tijela“ … Saznajte više

Reumatična oboljenja i utjecaj prehrane na njih

Općenito je poznato da kvalitetna i izbalansirana prehrana čini pola zdravlja. Posebno je tomu tako kod oboljelih od reumatoidnog artritisa i sličnih reumatičnih oboljenja. Zdrava prehrana Zdrava prehrana doprinosi nizu čimbenika koji osiguravaju bolji život. Samo neki od njih su održavanje adekvatne težine, podizanje energije u organizmu, jačanje imunološkog sustava i balansiranje mentalnog zdravlja. Isto … Saznajte više

Bronhitis

Bronhitis je upala dišnih puteva ili bronha. Lion M krema je višenamjenska mast koja pomaže olakšavanju disanja i samim time iskašljavanju nakupljene sline.

Hemoroidi

Hemoroidi se jednako javljaju kod muškaraca i žena. Uslijed redovite primjene, smiruje i otklanja tegobe te se pojavljuje osjećaj olakšanja.

Reuma

Reuma ili reumatizam jedna je od najčešćih bolesti. Višedesetljetno iskustvo korištenja Lion M kreme pokazalo je olakšanje simptoma reume.

Osteoartritis

Osteoartritis je kronična upalna degenerativna bolest. Lion M krema je višenamjenska mast koja pomaže nizu reumatskih tegoba.

Reumatoidni artritis

Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja napada hrskavično tkivo, i kosti. Lion M kremu se preporuča nanositi oblaganjem bolnog mjesta.

Giht

Giht je metabolička bolest koja najčešće pogađa muškarce na području zglobova nogu ili ruku.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na newsletter i zgrabite popust

Unesite svoje podatke i od nas ćete dobiti automatizirani e-mail s kupon kodom za 5% popusta, kojeg možete iskoristiti u našem web shopu.

  ZDRAVLJE LION M d.o.o. (OIB: 67041994951)
  Adresa: Branimirova tržnica, 10000 Zagreb (uslijed korona virusa štand zatvoren do daljnjeg)
  Kontakti: vericalion-m@net.hr, +385913573333
  IBAN: HR6323400091110047501

   ZDRAVLJE LION M d.o.o.
   Košarica
   U košarici nema dodanih proizvoda :-(
   Nastavite s kupovinom
   0
   Lista želja 0
   Lista želja Nastavi