Lion M krema 100 g

90,00 kn

Lion M krema bogata je biljnim sastojcima koji pozitivno utječu problematičnu i masnu kožu. Pomaže čišćenju lica, a može se, kao dodatan korak u dnevnoj make up rutini, stavljati u tankom sloju kao podloga za puder.

Jedan od glavnih sastojaka Lion M kreme je lavanda. Samo neki od pozitivnih utjecaja na zdravstveno stanje su olakšavanje problema s anksioznošću, gljivicama, gubitkom kose i ranama te poboljšavanje tena.

Ukoliko imate problema s kožom, Lion M krema do sada je pokazala pozitivne rezultate u njihovu tretiranju. Pomaže smirivanju ekcema i akni zbog mnoštva prirodnih sastojaka, od kojih je jedan i lavanda, koja je poznata po svojim antiseptičkim i protu-upalnim svojstvima.

Ukoliko su vaše ruke ili lice posebno pogođeni iritacijom i crvenilom zbog niskih zimskih temperatura, Lion M krema doprinijeti će zarastanju mogućih ranica, ali i hidrataciji kože te prevenciji pogoršanja trenutnog stanja.

Ukoliko vi ili vaši tinejdžeri imate problema s aknama, Lion M krema pokazala se kao prirodno i neinvazivno riješenje za takve probleme! S redovnim korištenjem pomaže čišćenju lica i smirivanju upalnih procesa na koži te doprinosi zdravom i svježem tenu.

Tinejdžeri koji su koristili Lion M kremu, a imaju problema s prištićima, primijetili su da se već nakon nekoliko dana mazanja područje zahvaćeno prištićima očistilo. Ranice nastale od akni brže su zarastale, a sveukupni dojam korisnika bio je pozitivan. Samo jedan od sastojaka koji doprinosi smirivanju problema s aknama jest lavanda.

Jedan od prepoznatljivih učinaka Lion M kreme jest na bronhitis, čije simptome smanjuje i potiče iskašljavanje nakupljene sluzi. Siguran je i za upotrebu kod djece!

Bronhitis se pojavljuje zimi, u sezoni prehlade i gripe te nakon upala grla ili sinusnih infekcija. Pogoduje mu hladan i vlažan zrak, loši uvjeti okoliša, ali i oni stanovanja. Lion M krema se za slučajeve bronhitisa koristi tako da se utrlja na prsa, najčešće prije spavanja, kako bi pomogla iskašljavanju i smanjila broj odlazaka liječniku.

Lion M je višenamjenska, prirodna mast, koja se pokazala uspješnom u saniranju simptoma hemoroida. Uslijed redovite primjene, jednom ili više puta dnevno, smiruje i otklanja osjećaj boli, svrbeža i peckanja, umiruje upalu te se pojavljuje osjećaj olakšanja prilikom obavljanja nužde.

Pošaljite upit

Opis

Lion M krema u potpunosti je prirodna, u potpunosti hrvatska krema, bez silikona i parabena! 100% hrvatsko, 100% prirodno!

Lion M kremu preporuča se koristiti uvečer, prije spavanja. Na čistu i suhu kožu potrebno je nanijeti tanak sloj kreme i pustiti da se upije tijekom spavanja kako bi sutradan vaše lice bilo hidratizirano, a prištići i akne na njemu korak bliže nestajanju!

Lion M krema pripravlja se od sastojaka iz prirode koji su poznati po svom blagotvornom učinku. Ublažavanje boli, smanjivanje crvenila i upala samo su neki od njih, a zadovoljni korisnici ih već godinama navode kao primjere olakšanja raznih tegoba.

Dodatne informacije

Težina 0.1 g
Namjena

Akne, Artritis, Bronhitis, Čirevi, Crvenilo, Ekcemi, Herpes, Kašalj, Konjuktivitis, Lišajevi, Opekotine, Peckanje, Prehlada, Prištići, Problematična koža, Problemi s dišnim putevima, Psorijaza, Rane, Reuma, Svrbež, Ubodi insekata, Žuljevi